Huopakattoremontti Pori, Rauma ja muu Satakunnan alue

 

Tarjoamme ammattitaitoiset ja laadukkaat huopakattoremontit pääosin Porin ja Rauman, sekä Satakunnan alueella mukaan lukien Kristiinankaupunki, Karijoki, Isojoki, Sastamala, Laitila ja Uusikaupunki.


Huopakatto sopii hyvin kattoon kuin kattoon!

 

Ammattilaisen tekemä, laadukas huopakattoremontti eli bitumikattoremontti kohentaa kotisi ulkoasua ja nostaa samalla talosi arvoa. Huopakate on erinomainen valinta katemateriaaliksi, koska sateella se on lähes äänetön ja talvella karhea huopakatto estää lumen putoamisen katolta, jolloin lumiesteitä ei pääsääntöisesti tarvita. Huopakate sopii hyvin myös loiville katoille vesitiiviyden takia, lisäksi se on kestävä ja tyylikäs valinta.


Huopakatolla on aina kiinteä alusta, käytämmekin alusrakenteissa joko OSB-levyä tai raakaponttilaudoitusta kohteesta riippuen. Alustan päälle asennetaan kattoon sopivaksi valittu aluskermi, tarvittavat listat ja pintakate. Huopakattoremontin yhteydessä vaihdamme uudet otsalaudat ja korjaamme tarvittavat lahovauriokorjaukset. Toteutamme huopakattoremontit avaimet käteen -periaatteella, asennamme kaikki kattoturvatuotteet vesikouruja myöten.


Huokattoremontti Pori - parhaat materiaalit

 

Käytämme huopakattoremonteissamme vain parhaita materiaaleja, jotka valmistaa Icopal. Myyjämme esittelee kartoituskäynnin yhteydessä materiaalivaihtoehdot: Plano- ja PlanoPro-bitumikattolaatat, PintaUltra-kolmiorimakatteet sekä Tiivissaumakatteet TopSafe Pro ja LiimaUltra. Materiaalitakuu on 10 vuotta.


Suomen Vahva-Katto Oy on yrityksenä valtuutettu Icopal-asentaja, Icopal kouluttaa asentajiamme omien koulutustemme lisäksi.

Tutustu palveluihimme tarkemmin ja tilaa ilmainen arviokäynti!

 

Markkinoiden parhaat materiaalit ja ammattitaitoiset asentajat takaavat parhaan lopputuloksen!

ETSITKÖ AMMATTILAISTA

HUOPAKATTOREMONTTIIN?

SOITA JA KYSY LISÄÄ

045 879 8840

Laadukas huopakattoremontti / uusi huopakatto edullisesti mm. alueella:

Satakunta: Pori, Rauma, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Luvia, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä, Ulvila, Kristiinankaupunki, Karijoki, Isojoki, Sastamala, Laitila ja Uusikaupunki.

 

 

YHTEISTYÖSSÄ: