Kattoremontti Pori

 

 

Alan aidoilta ammattilaisilta Porin, Rauman ja koko Satakunnan alueella

 

Laadukkaasti toteutettu kattoremontti antaa talollesi uuden ilmeen ja nostaa kotisi arvoa. Ajoissa toteutettu kattoremontti suojaa kotiasi kosteus-, laho- ja homevaurioilta. Tarjoamme kattoremontit Porin ja Rauman sekä muun Satakunnan alueella avaimet käteen periaatteella. Meiltä mm. tiilikattoremontti, huopakattoremontti ja peltikattoremontti sekä katon korotus luotettavasti ja ammattitaidolla.

 

Miten kattoremontti toteutetaan?

Kattoremontti alkaa kartoituskäynnillä, jolloin kartoitamme ja keskustelemme perusteellisesti Sinun kattosi remonttitarpeesta. Kartoituksen jälkeen teemme kilpailukykyisen ja kirjallisen tarjouksen. Remontti sisältää tarvittavat kattoturvatuotteet (lumiesteet, kulkutasot, lapetikkaat, seinätikkaat, sadevesikourut ja alastulosarjat), katemateriaalin, aluskatteet ja muut rakennusmateriaalit. Käytämme remonteissamme vain markkinoiden parhaita kotimaisia tuotteita, joiden takuu jopa 50 vuotta.

 

Kattoremontti alkaa sovittuna ajankohtana, kestoaika yleensä n. 3-5pv. Käytämme työskentelyssämme tarvittavia turvavarusteita ja huolehdimme myös asiakkaan turvallisuudesta. Kattoremontin aikana pidämme ympäristön siistinä, lopuksi remonttijäte lajitellaan ja toimitetaan asiaan kuuluvaan jätteenkäsittelyyn. Remontin valmistuttua myyjämme tulee sovitusti, tekee asiakkaan kanssa lopputarkistuksen ja antaa kirjallisen vastaanottopöytäkirjan.

 

Kattoremontti Pori & kattojen muutostyöt

Toteutamme myös erilaiset kattojen muutostyöt, kuten tasakatosta harja- tai pulpettikatoksi. Muutostyöt sisältävät aina rakennusvalvonnan ja tarvittavat rakennuspiirustukset. Tarvittaessa yhteistyökumppanimme tekee myös yläpuolisen lisäeristyksen kattoremontin yhteydessä.

Käytämme ainoastaan Kotimaisia asentajia! Koulutamme asentajamme säännöllisesti ja tarpeen mukaan, jotta kattoremontti sujuu ammattitaidolla ja suunnitelmien mukaisesti. Tarjoamme tiilikattoremontit, peltikattoremontit ja huopakattoremontit ammattitaidolla, vuosien vahvalla kokemuksella. Takaamme työllemme aina 5 vuoden asennustakuun.


Jättämällä kattoremontin meidän ammattilaisten huoleksi, voit olla huoletta ja nauttia onnistuneesta, viimeistellystä sekä tyylikkäästä uudesta katostasi, joka on valmistettu sinun tarpeesi huomioiden. Ammattilaisina pidämme asiakkaan aina tilanteen tasalla kattoremontin eri vaiheissa.


 Markkinoiden parhaat materiaalit ja ammattitaitoiset asentajamme takaavat parhaan lopputuloksen!


 Tutustu palveluihimme tarkemmin ja tilaa ilmainen arviokäynti!

 

Tutustu palveluihimme tarkemmin:

PELTIKATTOREMONTTI

TIILIKATTOREMONTTI

HUOPAKATTOREMONTTI

KATON KOROTUS / MUUTOSTYÖT

KATTOTURVATUOTTEET

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Kattoremontti vaiheittain:

  • vanhan katteen purku
  • rakenteiden kunnontarkistus + tarvittavat korjaukset
  • pystyruoteiden oikaisu
  • aluskate
  • tuuletusrima
  • vaakaruode
  • katemateriaali
  • viimeistely
  • sadevesijärjestelmät
  • kattoturvatuotteet

Laadukas kattoremontti edullisesti mm. alueella:

 

Satakunta: Pori, Rauma, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Luvia, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila.

 

 

YHTEISTYÖSSÄ: